Echipa

Oana Rusu


Psiholog-Oana-Rusu

Oana Rusu, M.A., este psiholog clinician si psihoterapeut în treapta profesională de supervizare. Este licențiată în psihologie la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și absolventă a Masteratului “Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului şi Dezvoltarea Potenţialului Uman”, în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent își desfășoară activitatea în practica privată în cadrul cabinetului individual de psihologie.

Implicarea sa în proiectul „EmCoPsy.ro” este motivată de interesul ridicat pentru patologia psihică dar și pentru dezvoltarea emoțională și psihosocială armonioasă.  

 

Sergiu Vălenaș


Psiholog-Sergiu-Valenas

Sergiu Vălenaș, M.A., este psiholog clinician și psihoterapeut în treaptă profesională de supervizare. El este specializat în psihologie clinică și psihoterapie, fiind licențiat în psihologie la Facultatea de Psihologie şi Științe ale Educaţiei şi absolvent al Masteratului “Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului şi Dezvoltarea Potenţialului Uman”, în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Momentan este student doctorand în cadrul Școlii Doctorale de Psihodiagnostic și Intervenții Psihologice Validate Științific, din cadrul aceleiași universități.

Implicarea sa în poiectul „EmCoPsy.ro” este determinată de nevoia de a oferi informații de calitate publicului care vrea să afle detalii în legătură cu tulburările psihologice.